Volné Mistrovství Micro 2013

Zdeněk Janoš


Při rozhovorech s Vláďou Vomlelem na posledním mistrovství Mikro v Polné, jsme usoudili, že bude třeba uspořádat závod Volné mistrovství ČR Mikro také někde jinde, než jen v Polné. Vláďa souhlasí.

Předběžně jsme se s ním dohodli, že by bylo dobré pořádat tento závod střídavě v Čechách a na Moravě. Takže příští rok by to bude u nás na Moravě.

Formát závodů – (kategorie) zůstane stejný jako vloni. Stejně jako technická pravidla. Pouze s malými úpravami. Zkušenosti z minula jsou.

Za nás, modeláře ze Zubří a Valašského Meziříčí mohu slíbit, že jsme připraveni se pořádání tohoto závodu zhostit.

Zázemí máme, techniku ( AMB,Robitronic, koberec a vhodný prostor) máme taky. Ostatní jako mantinely, popřípadě klopenku by nám zapůjčil Vláďa Vomlel.

Byli bychom rádi prodiskutovali jednotlivé otázky ohledně složení kategorií (hlavně kategorie 1/18), formátu závodů a taky zájmu přijet k nám na toto mistrovství.

Diskuse je otevřena tady:

http://www.rcauta.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=187

Návrh technických a soutěžních pravidel bude v brzké době zveřejněn taky i na výše uvedeném linku a zde:

http://www.mkzubri.estranky.cz/clanky/volne-mistrovstvi-cr-micro.html

Představovali bychom si, že cca do konce prosince 2012 bychom prodiskutovali jednotlivé otázky kategorií a technických pravidel.

Termín závodu je na konci března 2013, protože v dubnu již začínají závody venku.

Jelikož je už kalendář závodů dost plný, tak vyplynulo, že jediný rozumný termín je předposlední víkend v březnu. Tedy 23.-24.3.2013.

Za modeláře ze Zubří , Valašského Meziříčí a okolí se těší na Vás a Vaše názory

 

Zdeněk Janoš

MK Zubří.