Open Challenge Brandýs – druhý závod info

Jan Domanský


Vážení závodníci,

druhý závod druhého ročníku Open Challenge Brandýs se jede již za čtrnáct dní o víkendu 16. – 18. listopadu 2012 v hale Sportovního centra v Brandýse nad Labem.

V pátek jako vždy postavíme trať pro Onroad závody a vy si budete moci bezplatně zatrénovat a připravit se tak na sobotní závod. Jak jsme již na minulém závodě avizovali pro Onroad závod chystáme malé překvapení a to v podobě možnosti zapůjčení modelů. O co se jedná? Na žádost Vás závodníků jsme se rozhodli v rámci kategorie HOBBY uspořádat jízdy modelů s karoserií PEUGEOT 207 a hodnotit ji samostatně. Takže vy všichni, kteří budete mít svůj model splňující podmínky jízdy v hobbíkách a navíc budete mít model vybavený touto karoserií máte možnost bodovat a poprat se o bednu v Peugeot Cupu. Pro zájemce jsme připravili k zapůjčení 20 kompletních modelů za částku 600,- Kč včetně startovného. Pro ty kdo nebudou mít vlastní nabíječku a přijedou opravdu „s rukama v kapsách“ pak bude připraveno i nabíjecí centrum tak, abyste byli schopni nabít pohonné akumulátory a mohli v pohodě odjet další jízdy. Na stránkách www.myrcm.ch jsou zprovozněny přihlášky do této kategorie. Již nyní můžeme říct, že značná část připravených podvozků DARE RC je zájemci zamluvena, takže vy co ještě váháte a nemáte připravený model pro tuto kategorii, která Vás třeba oslovila kontaktujte Nás. Bude to opravdu první závod v ČR pořádaný se srovnatelnou technikou. Nováčci si zde budou moci vyzkoušet co to je závodit a vy co nemáte chuť na závodech věčně laborovat s nastavením podvozků nebo nezvládáte rychlejší modely ať už díky zkušenostem nebo věku máte možnost si rovněž pohodově zajezdit s minimálními náklady. Všichni závodníci, kteří přijedou na závod již v pátek nebo v sobotu večer mají možnost ubytování v hotelu, kde je pro závodníky dojednána sleva. Všichni závodníci mají zajištěný stůl v depu, takže si stačí přivézt pouze židličku a prodlužovací kabel.

Po ukončení závodů Onroad bude ihned  v sobotu večer chystána dráha pro nedělní závod Offroad. Vy kdo si bude chtít zatrénovat na tyto závody budete tak moct v průběhu sobotního večera po jejím dostavění. Kdo se zúčastnil prvního závodů offroadů nám jistě může potvrdit, že dráha je postavená s ohledem na maximální bezpečnost nejen modelů, ale i Vás jezdců a nasazovačů, tak aby se minimalizovalo nebezpečí případného zranění. Dráha je postavená na speciálním zátěžovém koberci a atraktivitu skoků nebo tzv. paraboly si již mnozí v Vás na minulém závodě vyzkoušeli. Rovněž v neděli je pro všechny závodníky v depu přichystán dostatečný počet stolů, takže je potřeba sebou přivézt pouze židličku a prodlužovací kabel.

Tribuna pro jezdce je na našich závodech opravdu luxusní a vy máte možnost v výšky 2,5 metru a její devítimetrová délka zaručuje opravdu dostatek „životního prostoru“ pro každého pilota.

Občerstvení je zajištěno v hotelové restauraci, popř. v recepci hotelu na baru. Vy co hledáte pak ještě víkendové poklábosení mimo závodní areál si jistě najdete v centru Brandýsa dostatek možností jak vyplnit nekonečnou předzávodní noc :-)….

Závěrem tedy krátké shrnutí:

Prostorné depo pro závodníky Vás přivítá v oddělené hale kde pro Vás budou nachystány stoly a zajištěno sledování online výsledků na velkoplošné projekci. Židle, prodlužovací kabely a přezůvky si přineste sebou. Občerstvení zajištěno. Náhradní díly na modely SERPENT, XRAY,DARE RC a Associated budou k dostání přímo na závodech a rovněž tak běžné modelářské příslušenství (pneu, mazání, karoserie, elektronika….). V případě dotazů či jakýchkoli nejasností Nás neváhejte kontaktovat na telefon 773 333 333 (Honza Domanský) nebo na email: jan@domansky.cz jan@domansky.cz>  .

Takže vy co se chcete o víkendu 16. – 18. 10. 2012 pohodově bavit začněte chystat svoje modely a pak už Vám zbývá pouze „HOPSA HEJSA DO BRANDEJSA“….

 

http://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=10347&pLa=en (přihlášky Onroad)

http://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=10347&dLt=reg&pLa=en&lType=rList&pId[E]=1 (startovní listina Onroad)

 

http://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=10353&pLa=en (přihlášky Offroad)

http://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=10353&dLt=reg&pLa=en&lType=rList&pId[E]=2 (startovní listina Offroad)

 

Na viděnou s Vámi se těší tým pořadatelů…