Open Challenge Brandýs – předstartovní inforamce

Jan Domanský


Předstartovní informace OPEN Challenge Brandýs

Kamarádi, kolegové a všichni závodníci,

Dovolujeme si Vám předložit pár informací pro nadcházející víkendové závodění na již druhém ročníku seriálu OPEN Challenge.

Přihlášky na sobotní závod Onroad se uzavírají v pátek ve 20:00 hodin a na nedělní závod Offroad v sobotu rovněž ve 20:00 hodin. Před oběma závody bude možnost tréninku ve večerních hodinách po postavení trati, samozřejmě bez poplatku.

Pro nováčky máme připravený k zapůjčení dostatečný počet personálních transpondérů s možností případného odkoupení. V průběhu závodu je pro Vás  zajištěno již tradičně občerstvení v hotelové restauraci a možnost noclehu za příznivé ceny. Komentované jízdy jsou rovněž na Našich závodech samozřejmostí.

Tribuna pro jezdce o výšce 2,5 metru a délce 9 metrů je nejen dostatečně prostorná pro všechny závodníky, ale i stabilní a bezpečná, takže závodníci jež mají obavu z vyšších nezajištěných prostor se budou cítit naprosto bezpečně.

Premiérový nedělní OFFROAD závod se pojede na zbrusu novém zátěžovém koberci a všichni milovníci adrenalinového ježdění si budou moci zazávodit na v ČR ojedinělých indoorových skocích tak jako na zahraničních závodech. Nebude chybět lavice nebo parabola, která je známa především z outdoorových závodů. Veškeré skoky jsou konstruovány tak, aby byly šetrné k modelům, ale zároveň aby jste měli možnost využít jejich potenciálu.  Prostorné depo pro závodníky Vás přivítá v oddělené hale kde pro Vás budou nachystány stoly a zajištěno sledování online výsledků na velkoplošné projekci.

Židle, prodlužovací kabely a přezůvky si přineste sebou. Náhradní díly na modely SERPENT a XRAY, Associated budou k dostání přímo na závodech a rovněž tak běžné modelářské příslušenství (pneu, mazání, karoserie, elektronika….). V případě dotazů či jakýchkoli nejasností Nás neváhejte kontaktovat na telefon 773 333 333 (Honza Domanský) nebo na email jan@domansky.cz .

Takže pokud se chcete o tomto víkendu bavit Naším společným koníčkem, stačí vzít s sebou svůj vymazlený model, přibalit dobrou náladu a „hopsa hejsa do Brandejsa“.

http://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=10225&dLt=reg&pLa=en&lType=rList (Onroad start list)

http://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=10226&dLt=reg&pLa=en&lType=rList (Offroad start list)

 

Naviděnou se těší team pořadatelů Profimodel a RCA Trutnov.