První Rebels Race i s dárkem pro každého

Zdeněk Beneš


Již tuto sobotu 13. října si budete moci zajezdit při prvním závodu Rebels Race ve Rtyni v Podkrkonoší. A kromě rebelských zážitků si každý ze Rtyně odveze i praktický dárek v podobě vteřinového lepidla na pneumatiky. Budete moci posbírat první body do celkového hodnocení i do nového hodnocení týmů! Samozřejmě můžete přijet již v pátek, zatrénovat si, posedět v baru, přespat v hale zdarma a v sobotu si dosyta zajezdit! …

Přihlášky se pěkně plní, z čehož máme velkou radost. Určitě potěší, že bude připraven i kompresor na čištění modelů nebo sedm závodních jízd. Na závodech bude zajištěn i servis modelů a prodej modelářského zboží od Jardy Kopeckého. Budeme zkoušet i novou kategorii, snad už konečně opravdu Hobby! Tedy se stejnosměrným jednotným motorem HPI Saturn 20T, který bude na závodech k dispozici pro první zakoupení za pouhých 200 korun! Převodový poměr ještě budeme zkoušet. Přeci jen obrovská kobercová dráha, kterou ve Rtyni budeme mít, bude vyžadovat dostatečnou rychlost, aby to zase nebyla úplně nuda!

Každý závodník bude mít k dispozici vlastní židli, stůl si prosím přivezte!

Rebelské doupě má hodně napilno, přeci jen vše připravit, abychom vás mohli s otevřenou náručí přivítat, stojí nejednoho rebela kapku potu na čele. I proto jsme zatím nestihli zveřejnit kompletní pravidla. Pokusíme se to během čtvrtka napravit. Nic záludného se ale nechystá:-)

Připravujte modely i hrdlo, nezapomeňte jít v pátek volit a pak už hurá do Rtyně;-)

Zítra vám ještě dodáme poslední dávku aktualit a informací.

Váš Team Rebels
www.teamrebels.cz