Team Rebels & Rebels Race přichází…

Zdeněk Beneš


Pět posledních dnů jste tipovali, jak se budou jmenovat nové závody elektro onroad modelů, které připravuje partička, jež si nově říká Team Rebels, tedy rebelové:-) Odpovědí přišlo hodně, správné byly ale jen dvě – od Fanána Stodoly a Radka Štěrby! Ti získávají startovné na prvním závodě zdarma. Odkaz na nové internetové stránky i přihlášky na první rebelské závody najdete uvnitř článku. …

První rebelská jízda 13. října ve Rtyni v Podkrkonoší

Závody Rebels Race jsou za dveřmi. Každým dnem přibývají v našem notýsku fajfky u splněných úkolů, které předchází prvnímu závodu. Splněny již jsou třeba body „pohár pro absolutního vítěze“ nebo „kompresor“ či „nové vyznačení dráhy“ a „obsluha baru na páteční večer“. Nenechte si ujít tento jedinečný okamžik, kdy se pojede první závod zimní série o krásné poháry a ceny! Nově také obnovujeme soutěž týmů! Tak se těšte, kompletní propozice budou k dispozici v úterý ráno.

Kategorie stručně

Open – neomezená kategorie

Stock 17,5z – střídavý motor o min. 17,5 závitech, regulace v režimu Zero Boost

Hobby – střídavý motor o min. 21,5 závitech, regulace v režimu Zero Boost, min. převod 6:1

True Hobby – stejnosměrný motor Saturn 20T, min. převod 7:1 (zkušebně), reálné karoserie

Formule – neomezená formulová kategorie

GT – neomezená kategorie GT modelů

 

Internetové stránky a přihlášky

Spustili jsme nové internetové stránky www.teamrebels.cz. Obsah se bude postupně doplňovat, proto omluvte počáteční stručnost. Přihlašovat se již můžete pomocí elektronických přihlášek, za včasné přihlášení děkujeme.

Těšíme se na Vás nejen na našich závodech, ale i všude tam, kde se naše rebelská grupa objeví.

Váš Team Rebels