MČR Electric Track v Náchodě již tento víkend

Zdeněk Beneš


Připraveno je 36 pohárů i plynový vysoušeč dráhy. Navíc velké stany a sezení, aby bylo kde posedět. Výčep i s malinovkou a dobrým náchodským pivem bude přímo u toho. K tomu předváděčka mistrů republiky v akrobatickém rock ´n´ rollu nebo tombola na závěr šampionátu. Republika tentokrát podpoří i dobrou věc – nemocného Tomáška Kolínského. Veškeré informace v článku. …

Dráha v Náchodě se otevře v pátek v 10 hodin dopoledne. I přes ne úplně ideální předpověď počasí věříme, že závody budou moci být uspořádány regulérně a s dobrou náladou. Proto jsme zapůjčili velké stany pro zakrytí občerstvení a tím vytvoření zázemí závodníků, máme k dispozici i plynový vysoušeč dráhy. A tak v cestě za tituly mistrů republiky nic nestojí;-)

Příjezdová mapka k dráze je zde. V pátek bude areál otevřen od 10 hodin, v sobotu a v neděli od 7 hodin. V sobotu bude oficiální zahájení včetně přítomnosti starosty města Náchoda v 10 hodin, v neděli nám své umění předvedou akrobatičtí rock ´n´ rollisti. Občerstvení bude zajištěno od pátečního odpoledne až do neděle včetně večerního posezení a grilovací párty. Časový harmonogram bude upřesněn přímo v online výsledcích.

Stále je možné se přihlašovat, pohárů je připraveno opět mnoho:-) Závod bude měřit Pavel Magda, technickou kontrolu bude mít na starosti Jaroslav Horák, rozhodčími budou Zdenda Beneš, Ivo Gombík, Jiří Svoboda, Pavel Magda a Jan Blahovský.

Plakáty na akci jsou rozmístěny po celém Náchodě a přilehlých městech – divácká kulisa by měla být dobrá! Výtěžek z dobrovolného vstupného a případné příspěvky od závodníků budou věnovány na konto pětiletého Tomáška Kolínského, který trpí zatím nevyléčitelnou svalovou dystrofií.

Věříme, že se do Náchoda těšíte a že to bude dobré mistrovství!

Pro jakýkoliv dotaz volejte na mobil 608 815 564 (Zdenda)

Brzy na viděnou

Zdenda Beneš & tým organizátorů