MČR v Náchodě – tombola, grill párty i rock´n´roll

Zdeněk Beneš


Ještě nejste přihlášeni na svátek elektro kategorie do Náchoda? Tak si pospěšte! Při přihlášení do pátku 17. srpna (včetně) na Vás bude čekat i malý dárek;-)

Mistrovství republiky kategorie Electric Track se pojede od pátku 31. srpna do neděle 2. září. Jak bylo napsáno v úvodu, nebude se jednat jen o holé, leč velmi zábavné ježdění v konkurenci, která se sejde jen na mistrovství republiky jednou za rok. Budeme se celý víkend také bavit. Na každý večer je naplánováno posezení přímo na dráze u občerstvení, které bude po celou dobu akce zásobeno dobrým náchodským točeným pivem, točenou malinovkou a dobrým jídlem. Na večery je naplánované i grilování steaků či kýty. Pobavit by nás mělo vystoupení mistrů republiky v Rock´n´rollu a bude připravena i tombola s pěknými cenami. V zimě jsme v Holešově rozdali 50 pohárů, podobně bohaté bude i mistrovství letní:-)

Samozřejmostí na závodech mistrovství republiky bude i dohled rozhodčich a živý komentář všech jízd. Těšit se můžete i na slavnostní představení finálové desítky nebo časomíru v podání Pavla Magdy.

Jezdit budeme celý pátek tréninkově, v sobotu se pojede sedm měřených jízd – dva tréninky a pět kvalifikací a v neděli zakončíme šampionát tréninkem ve finálové skupině a třemi finálovými jízdami. O titul mistra republiky se bude bojovat v kategoriích Open, Stock 17,5z, Formule a GT. Pro závodníky, kteří nemají licenci RC autoklubu ČR, ale přesto chtějí zažít atmosféru MČR, je připravena kategorie Hobby. Vše o kategoriích v propozicích.

Jedině na MČR pak také zažijete opravdovou diváckou kulisu. Plakáty na šampionát budou viset po celém Náchodě na hlavních plakátovacích plochách…

Neváhejte a přijeďte si na konec letních prázdnin užít bezva závodění na mistrovství republiky. Již nyní je na startovní listině kategorie Open dvacítka závodníků. A nejen těch nejlepších, co se budou prát o titul. Vždyť šampionát děláme pro všechny, abyste si mohli jednou za rok porovnat své umění v té největší konkurenci u nás, přiučit se od šampionů (nebo šampónů?:-)) a především se pobavit s přáteli u společného koníčku.

Veškeré informace naleznete na stránce MČR.

Užívejte léto a brzy na viděnou!

Zdenda Beneš
Předseda sekce Electric Track v RCAČR
telefon: 608 815 564