Spuštěny přihlášky na MČR v Náchodě

Zdeněk Beneš


Šampionát je vypsán pro kategorie Open, Stock 17,5z, Formule, GT a Hobby. Mistrovský víkend přijde na řadu na konci prázdnin od pátku 31. srpna do neděle 2. září.

Přihlášky na mistrovství republiky jsou spuštěny na webu RCA ČR. Vyplnění formuláře je snadné. Nezapomeňte, že žáci do 11 let mají vlastní hodnocení, dostanou závodní licenci zdarma a startovné mají jen 200 korun za celý víkend! POZOR, nabídka na zařízení licence pro žáky zdarma platí pouze při včasném přihlášení do pátku 17. srpna (včetně). Všichni ostatní budou za celý víkend platit jen 400 korun. Pravidla i další informace najdete v propozicích.

Tak jako při minulých šampionátech pro včas přihlášené závodníky bude připraven dárek. Proto neváhejte a přihlaste se do pátku 17. srpna (včetně). Zároveň nám tím pomůžete připravit dostatečný počet pohárů, cen, pivka, steaků a dalších věcí:-)

Přihlášky pro jednotlivé kategorie najdete zde.

Startovní listiny jednotlivých kategorií zjistíte po rozkliknutí názvu závodu zde.

 

Jak vyplnit přihlašovací formulář

Věková kategorie
Zvolte jednu z nabízených možností. Například pro kategorii Žáci dle pravidel platí, že Žák je ten závodník, který před zahájením kalendářního roku 2012 nedovršil 11 let věku.


Klub
Vyberte ze seznamu registrovaných klubů v RCA ČR. Pokud nejste registrovaní v klubu a pojedete kategorii Hobby, pak zadejte možnost „nejsem členem žádného klubu RCAČR“. Pokud pojedete ostatní kategorie, musíte být registrovaní v některém z klubů RCA ČR.

Pokud nejste registrovaní v žádném klubu, chcete jet některou z kategorií Open, Stock 17,5z, Formule či GT, kde se pojede o titul mistra republiky, můžete se stát za poplatek 400 korun členy RCA Trutnov a sponzorsky získáte závodní licenci zdarma. Tato zvýhodněná možnost platí pouze pro včas přihlášené závodníky do pátku 17. srpna (včetně). V případě zájmu o vyřízení licence zdarma při RCA Trutnov pište, prosím, na mail benes@rcmag.cz.


Číslo členského průkazu RCA ČR
Pokud pojedete kategorii Hobby a nejste členy RCA ČR, pak do políčka napište „Nejsem člen RCAČR“.

Pokud chcete získat licenci zdarma přes RCA Trutnov, pak do políčka napište „Bude zařízeno RCA Trutnov“.

V případě, že máte licenci RCA ČR, prosím, vyplňte číslo průkazu. Pokud průkaz nemůžete najít, napište do pole „mám“. Ale POZOR!, členská průkazka bude při registraci na závodě vyžadována! Proto si ji, prosím, zajistěte přes předsedu Vašeho klubu.


Číslo personálního transpondéru

Vyplňte, prosím, číslo Vašeho personálního čipu/transpondéru. Pokud čip nevlastníte, bude možné si jej na závodě za poplatek 100 korun zapůjčit. V tomto případě napište do pole „4444444“ a zarezervujte si, prosím, čip na mailu benes@rcmag.cz.

 

Možnosti ubytování v Náchodě

Ubytování bude možné od pátku do neděle v tělocvičně Sokolovny hned u dráhy za poplatek 80 Kč/noc. Nebo je možné zařídit si ubytování individuálně z mnoha možností přímo v Náchodě.

Další informace naleznete na stránce mistrovství.

Zdenda Beneš
předseda sekce Electrci Track