Grand Prix Náchod bude fajn víkend s velkými jmény na startu

Zdeněk Beneš


Padesátka přihlášených závodníků včetně velkých jmen současného RC sportu, dobrá předpověď počasí, nachystaný bufet s točeným pivem i limonádou, poháry pro nejlepší závodníky, velká dávka ježdění, přihlížející diváci. Nenechte si tuto jedinečnou událost ujít !

Již zítra, v pátek 15. června, se otevřou brány závodního areálu v Náchodě, aby přivítal první účastníky Grand Prix Náchod. Velký víkendovýzávod si nenechá ujít spousta úspěšných závodníků a to nejen našich, ale i reprezentantů Slovenska a Polska. Do závodu se ale stále můžete přihlašovat, prakticky se můžete rozhodnout až na poslední chvíli a dorazit i třeba v sobotu ráno bez přihlášení. Přesto už teď to vypadá, že počasí nás rozhodně z dráhy nevyžene, maximálně že by nám bylo moc horko:-)

Již v pátek v podvečer by měla být připravena pípa a občerstvení, takže si budeme moci užívat začínajícího víkendu naplno. Nezapomeňte, že bude možné se na dráze i nasnídat, a to jak v sobotu, tak v neděli. V sobotu večer se můžete těšit na společné posezení při drivers párty a steaky na grilu.

A kdo vlastně přijede a bude chtít vyhrát?

Vyhrát budou chtít asi úplně všichni. V kategorii Open budou ale na špici určitě Zdenko Kunák, Petr Grof, Blazej Orlowski, David Nemček, Jarda Kopecký, Marek Černý, Matěj Řehák nebo Michal Blahovský. Dostat se do finálové desítky nebude vůbec snadné! I kategorie Stock nabídne zajímavou podívanou. Vždyť ve startovní listině opět figurují jména jako Kunák, Nemček nebo Černý. V hobbíkách bude chtít svoji formu potvrdit Milan Wolf, domácí náchoďáci Sokolovi ale taky už chtějí konečně vyhrát:-) Ve formulích se po dlouhé době představí Roman Krejčí s novým podvozkem, tak uvidíme, jestli si pohraje se zbytkem startovního pole jako v kategorii GT, která je stále jeho prioritou.

Samozřejmě na závody přijede i spousta závodníků, kteří se do úzkého výběru hlavních favoritů nevešli, ale možná překvapí!

Více informací o závodě najdete zde.

Víkend Grand Prix Náchod může začít! Uvidíme se na dráze:-)

Zdenda Beneš a tým RC Náchod – Trutnov