Přihlaste se na Grand Prix Náchod „předem“ ještě dnes

Zdeněk Beneš


Celý víkend probíhaly přípravy na jeden z vrcholů letošní sezóny na dráze v Náchodě, když se připravovala nová podlaha a střecha tribuny. Tajnou zprávou pak je fakt, že budou k dispozici první krytá místa v depu. Kompletují se poháry, identifikační karty a další. Tak jako na skutečné velké ceně:)

Ještě do dnešní půlnoci máte možnost se přihlásit „předem“ za zvýhodněné startovné 300 korun na celý víkend. Včasné přihlášení nám pomůže v dostatečné míře připravit zásoby masa, piva a dalších dobrot pro občerstvení přímo u dráhy a sobotní večerní grilování! Drivers párty s oslavou Beníkových narozek byste si neměli nechat ujít:-) Již v tuto chvíli ve startovní listině figuruje více jak 30 závodníků, mezi nimi již avizovaní současní mistři České republiky a Polska. Nebude chybět ale prakticky celá česká špička a velká výprava právě ze sousedního Polska. Jsme rádi, že díky rozmanitým kategoriím na závodě uvidíme i hobby závodníky, mezi kterými nebudou chybět ani domácí nadšenci do RC modelů, kteří se podílejí na dalším vylepšování náchodské dráhy!

Pojedeme v kategoriích Open, Stock 17,5z, Hobby, Formule a GT. Bude možné přenocovat přímo v areálu dráhy v tělocvičně sokolovny nebo v mnoha penzionech a hotelech v Náchodě.

Předpověď počasí zatím vypadá parádně, takže opalovací krém si raději pořiďte včas:-) O závodě se píše v regionálních denících a plakáty jsou rozvěšeny, divácká kulisa snad potěší úplně každého.

Grand Prix Náchod bude „jiný“ závod – dvoudenní s více jízdami, napínavou atmosférou, spoustou času na pokec s přáteli u zlatavého moku či točené limči, s pěkným vyhlášením a učitě těsnými souboji na dráze. Tak si ho nenechte ujít;-)

Informace o kategoriích a další najdete zde. Pro jakýkoliv dotaz pište na mail benes@rcmag.cz nebo volejte na 608 815 564.

Úspěšný pracovní týden a o víkendu v Náchodě na viděnou!