Grand Prix Náchod uvidí souboj mistrů ČR a Polska

Zdeněk Beneš


První velká cena Náchoda, kterou zaštítilo vedení města, se pojede již o příštím víkendu od pátku do neděle. Budete si tak moci naplno užít dobré závodění na velmi zajímavé dráze, která bude letos hostit i mistrovství republiky na začátku září. Grand Prix tak bude prvním testem všech závodníků před šampionátem a také příležitost pro všechny si systém a atmosféru mistrovství vyzkoušet nanečisto. Vždyť právě systém jízd bude stejný jako při republice – v pátek volné tréninky, v sobotu volné a dva měřené tréninky a pět kvalifikací, v neděli pak trénink ve finálové skupině a tři finálové jízdy.

To vše v krásném prostředí náchodské dráhy, s výhledem na náchodský zámek, s diváky na tribuně a stánkem s točeným pivem a limonádou, dobrým jídlem a grilováním přímo u dráhy. Samozřejmostí bude technická podpora pro méně zkušené a začínající závodníky a pěkné vyhlášení výsledků včetně pohárů!

Z kategorií si také vybere každý – neomezené Open, příjemně rychlé Stock 17,5z, Hobby pro hobíky:-), Formule a GT. K tomu možnost přespat v tělocvičně za symbolickou cenu nebo sobotní večerní drivers párty. Každá jízda bude komentována a nebude chybět ani oblíbené představování finálových skupin A.

Nezapomeňte, že se můžete na závod přihlásit za zvýhodněné startovné 300 korun do pondělí 11. června (včetně)! Včasným přihlášením nám pomůžete získat přibližný počet závodníků, abychom mohli nakoupit dostatek proviantu a dostatek cen:-) Přihlašovat se samozřejmě budete moci až do začátku závodu, startovné již ale bude o 100 korun dražší. Za celovíkendový „trochu jiný“ závod to ale určitě stojí;-)

Další informace o závodu najdete zde, podívejte se, jak se plní startovní listina.

Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, neváhejte napsat na mail benes@rcmag.cz nebo zatelefonovat na 608 815 564 (Zdenda).

Těšíme se na všechny v Náchodě na viděnou!

P.S.: Počasí jsme už domluvili, novou podlahu na tribuně budeme dělat o víkendu:-)