Letní sezóna v Náchodě začíná v sobotu 19. května

Zdeněk Beneš


Dráha v Náchodě byla uvedena do provozu loni na konci léta. Příjemné prostředí areálu, který je ze dvou stran obklopen stromy a je z něj přímo vidět i náchodský zámek, poskytuje dobré zázemí pro závodníky i diváky. Dráha má dobrý grip a navíc je na každý závod cukrována.

Termíny závodů v Náchodě – léto 2012

19. 5. 2012
16. – 17. 6. 2012 – Grand Prix Náchod (warm up na MČR)
30. 6. 2012
11. 8. 2012
1. – 2. 9. 2012 – Mistrovství ČR Electric Track
15. 9. 2012

V sobotu se můžete těšit na první závody, které se budou pořádat v kategoriích Open, Stock 17,5z, Hobby, Formule a GT. Pojedeme čtyři kvalifikační jízdy a tři finále (pravděpodobně na 6 minut). Novinkou bude občerstvení přímo u dráhy, které by mělo nově nabídnout i točené pivo a limo nebo ranní kávu a něco sladkého ke snídani. Dráha bude otevřena již v pátek v podvečer pro trénink a zájemci budou moci přespat v areálu dráhy ve spacácích do sobotního rána.

Na sobotu si tedy nezapomeňte vzít vlastní stoly, židle, prodlužovačky a přístřešky. K dispozici budou náhradní díly a další modelařina, všechny jízdy budou komentovány a tím pádem i dohlíženy rozhodčím. Pro nováčky a všechny, co budou mít zájem, nebude chybět podpora zkušených závodníků. Parkování je zajištěno pro většinu aut přímo v areálu dráhy.

Počasí je objednané také, tak snad nebudeme muset montovat na auta lodní šrouby:-) Propozice, příjezdovou mapku, elektronickou přihlášku i startovní listinu a další informace najdete na stránkách RCA Trutnov.

Užívejte léta a těšíme se v Náchodě na viděnou!