Dráha v Náchodě je připravena a 1. května budeme jezdit

Zdeněk Beneš


V neděli 29. dubna byla dráha dovybavena bezpečnostními mantinely a je tak vše připraveno na první jízdy, které proběhnou v rámci RC májování 1. května.

Všichni tak můžete využít krásného počasí a přijet si do Náchoda „jen tak“ zajezdit. Samozřejmě k dispozici bude časomíra a pokud budeme chtít, zajedeme si i malý závod. Nicméně den bude sloužit hlavně k ježdění, takže napušujte všechny baterky, co doma máte, a přijeďte vyzkoušet náchodský asfalt! Prosíme o přihlášení do pondělního večera, abychom měli přehled, s kým můžeme počítat. Poplatek za RC májování je 200 korun. Pro dotazy můžete volat na 608 815 564.

Prostým zprovozněním dráhy úpravy v Náchodě nekončí. Pracuje se na zastřešení tribuny a vybudování krytých dep. Práce na obou projektech probíhají a vy se tak už brzy můžete těšit na další vylepšení náchodského areálu. Připomenu, že první regulérní závody se v Náchodě pojedou 19. května v rámci seriálu OPEN Tour a určitě se všichni můžete těšit na první Grand Prix Náchod o víkendu 16. – 17. června, která bude letos pojata i jako Warm Up na mistrovství republiky Electric Track. To bude na programu na závěr prázdnin 1. – 2. září.

Těšíme se s Vámi v Náchodě na viděnou!