Letošní poslední kobercový závod? V sobotu v Trutnově;-)

Zdeněk Beneš


Kobercová sezóna se definitivně chýlí ke konci. Už jen dva velké závody nás čekají na koberci – ETS v Poznani a OPEN Tour v Trutnově. A právě do východočeského Trutnova bychom Vás tímto rádi pozvali.

Na víkend se ještě příliš hezké počasí neplánuje, a tak snad bude prostředí v trutnovské hale dobrým útočištěm všech závodníků, co si chtějí před asfaltem ještě jednou na koberci zadovádět. Závod bude součástí celoročního seriálu OPEN Tour 2012, pojedeme již čtvrtý díl a na koberci na dlouhou dobu naposledy. Vždyť celé léto se budou závody odehrávat na asfaltové dráze v Náchodě, kde se již dráha o víkendu začala připravovat a dokonce se na ní proháněly první modely.

Do Trutnova budete moci přijet tradičně již v pátek večer, trénovat celou noc a přespat přímo v prostorách haly. V sobotu pak budou na programu čtyři kvalifikace a tři finálové jízdy. Dráha bude postavena na novém nechlupatícím koberci. Náhradní díly bude tradičně zajišťovat firma RC Technika.

Můžete se také těšit na komentované všechny jízdy a tím pádem dodržování fair-play. Nováčkům nabízíme speciální péči – rádi poradíme a vysvětlíme problematiku RC modelů včetně nastavení podvozků a jiné. Nebojte se zeptat!

Elektronické přihlášky a další informace najdete na internetových stránkách RCA Trutnov.