Dnes začíná mistrovství republiky Electric Track v Holešově

Zdeněk Beneš


Šampionát začíná již dnes, tedy v pátek 30. března volnými tréninky od půl šesté odpoledne. Konec pátečního programu bude ve 22 hodin. V sobotu ráno budou probíhat volné tréninky a pak následně první měřený trénink, po němž bude následovat oficiální zahájení včetně malého překvapení v podobě vystoupení skupiny moderního tance z SVČ Holešov. Po rozpravě bude následovat druhý měřený trénink a pak pět kol kvalifikací, které budou na programu do cca. půl osmé večer. Na první dubnový den pak připadá den finálových jízd, který zahájí nejdříve jeden trénink z roštu ve finálových skupinách. Po třech finálových jízdách budeme znát nové mistry republiky pro rok 2012 v hale.

Rozdáme 51 pohárů, 67 jmenovek na karoserie, budeme losovat bohatou tombolu, oceníme nejtalentovanějšího žáka a dále podpoříme v rozvoji i další mladé závodníky třeba setupy na modely! Navíc již nyní můžu prozradit, že si každý účastník odnese domů kromě bezva zážitků i suvenýrek:-)

Šampionát se uskuteční ve sportovní hale v Holešově, online výsledky budete moci sledovat na webu MyRCM a online report pak pravděpodobně na webu Igora Vlahoviče.