NÁRODNÍ MISTROVSTVÍ KATEGORIE TC STOCK

Martin Kořínek


Zimní halová sezóna bude mít v neděli 8.dubna 2012 více než důstojné zakončení a to v podobě národního mistrovství kategorie TC STOCK.

Početná skupina závodníků této kategorie bude bojovat v této velice prestižní a především vyrovnané kategorii a musíme podotknout, že již nyní je jasné, že to bude nejvyrovnanější závod zimní halové sezóny.

Rozumně rychlá auta této kategorie totiž dokáže zvládnout mnoho závodníků a tak minimum chyb a ideální stopu jede většina z nich a to dělá z této oblíbené kategorie vždy úžasnou podívanou.

Předepsaná regulace s motorem je známa z národního seriálu XRAY CHALLENGE a jedná se o NOSRAM PEARL regulaci s nastavením v modu 3 na profil 0, tedy tak zvaný „Zero Boost“ v kombinaci s motorem NOSRAM PURE 9,5 závitu a s předepsaným časováním na -10°. Pneumatiky jsou pro tento závod povoleny známé CORALLY STCC (včetně Corally LW ráfku+červené Corally výplně), avšak při ranní prezentaci je bude nutné zakoupit s kontrolní známkou pro toto mistrovství. Pneumatiky nebudou nalepeny, aby si každý dle sebe co možná nejlépe nalepil. Cena bude zvýhodněna na 600Kč (standardně 700Kč), avšak  nemusíte být zklamaní nutnou koupí, jelikož takto označené pneumatiky budou předepsány i pro velké finále XRAY CHALLENGE v Trenčíně a dále je budete moci využít při letním seriálu závodu XRAY CHALLENGE v Čechách i na Moravě.

Jistě pro většinu z Vás příjemný fakt, že závod je jednodenní a tak finančně bude shodný s klasickým závodem seriálu XRAY CHALLENGE a to včetně standardního startovného 250Kč.

 

Přihlášení k závodu je na webu www.myrcm.ch do závodu XRAY CHALLENGE MORAVA a samozřejmě do kategorie TC STOCK.

Informace k závodu/bude Vás zajímat:

● datum konání neděle 8.dubna 2012 jako součást 11.závodu XRAY CHALLENGE

● přihlášení k závodu na webu www.myrcm.ch a to standardně do 11.závodu XCH

● místo konání sportovní hala Holešov v ulici Smetanovy sady 630

● vstup do haly v 6.45

● volný trénink 6.45 – 8.00

● měřený trénink ve skupinách 8.00 – 9.15

● začátek kvalifikačních jízd 9.30

● 4 kvalifikační jízdy – 2 lepší výsledky se sčítají

● 3 finálové jízdy – 2 lepší výsledky se sčítají

● časomíra s mezinárodní licencí – Vladimír Šeliga

● technická kontrola & ředitel závodu – Martin Kořínek

● vyhlášení výsledků ihned po skončení závodu včetně pohárů a cen pro nejlepší včetně

samostatného vyhlášení juniorů