Na mistrovství republiky v Holešově připraveno 51 pohárů

Zdeněk Beneš


Mistrovství republiky kategorie elektro onroad se pojede letos v hale na koberci v Holešově od pátku 30. března do neděle 1. dubna 2012. Hala, v které se jezdí závody Xray Challenge, je opravdu povedená a při mistrovství ještě bude vyzdobena bannery všech sponzorů mistrovství i světových modelářských firem, aby byla vytvořena opravdová závodní atmosféra. Na obrovské kobercové dráze o rozměrech 35 x 20 metrů si to o tituly mistra republiky rozdají závodníci v kategorii Open, Formule a GT. Svůj volný závod, ale se všemi vychytávkami mistrovství, pojedou i závodníci v kategorii Hobby a 1:12! Ve startovní listině již figuruje více jak 85 závodníků.

Čeká na Vás bezva ježdění, kterého bude opravdu hodně a můžete se těšit nejen na tradiční kvalifikace a finále, ale i měřené tréninky a trénink ve vyjeté finálové skupině z roštu! K tomu tombola s cenami od našich sponzorů snad pro všechny účastníky. A na závěr krásné vyhlášení výsledků, na které bude připraveno neskutečných 51 pohárů! Tedy nejenom první tři závodníci si odnesou domů pohár, třeba v kategorii Open si pohár odnese celá první desítka a pak každý vítěz jednotlivých finálových skupin.

Máte doma žáčka do 10 let?

Pak ho rychle přihlaste na republiku, protože my hledáme nové talenty. Ten nejtalentovanější si odnese domů zbrusu novou vysílačku Sanwa věnovanou firmou RC Technika, ti ostatní třeba setupy pro své modely a další fajn věcičky pro další rozvoj modelářského ducha:-)

 

Přihlásit přes internet se můžete až do čtvrtka 29. března

Přihlášky jsou stále otevřeny. Stačí tedy najít v sobě dost kuráže zúčastnit se, zajistit si ubytování (možno i přímo v prostorách haly) a dorazit! Nezapomeňte, že pro kategorie Open, Formule a GT potřebujete vlastnit licenci RC autoklubu ČR. Pokud byste s vyřízením licence potřebovali pomoci, neváhejte se na mne obrátit ( benes@rcmag.cz).

Všechny potřebné informace hledejte na stránce mistrovství.

Za týden to v Holešově roztočíme!

Zdenda Beneš
předseda sekce Electric Track