Vánoční závod v Trutnově bude plný překvapení

Zdeněk Beneš


Na poslední sobotu před Vánoci se v Trutnově chystá tradiční Vánoční závod OPEN Tour. Kromě parádních závodů se můžete těšit na vyzdobenou halu, vánoční koledy, dárek pro všechny a velkou tombolu.

Trutnováci si po roce pro všechny připravují zase vánoční nadílku. Závody OPEN Tour, které se letos jedou opět ve sportovní hale v Trutnově, tentokrát budou vyšperkovány vánoční atmosférou. Nebude chybět stromeček, žárovičky, řetězy, na pozadí budou hrát české i zahraniční vánoční koledy. Každý závodník obdrží při registraci překvapení, bude to i letos Santova čepice?

Po závodech, které se opět budou odehrávat za živého komentáře na koberci s velkým gripem, se můžete těšit na tombolu, do které sponzoři vložili ceny za více než patnáct tisíc korun. Mezi cenami nebudou chybět věci, které využijete přímo v RC závodění, ale i spousta zajímavých a praktických cen. Mezi hlavní výhry určitě bude patřit i víkendový pobyt pro dvě osoby v Krkonoších.

Závody budou okořeněny skvělou konkurencí ve všech kategoriích. Zajímavou podívanou bude určitě kategorie Formule, kde se představí dva poslední mistři republiky Luděk Szostek a Roman Krejčí, pozadu nebude chtít zůstat ani Ondra Šrámek, Jirka Ročňák nebo děti Szostkovi, kterým se v posledních závodech opravdu daří. Další vánoční překvapení chystá český výrobce lexanových karoserií Radek Pavlíček z BPA, který připravuje novou karoserii formule a v Trutnově bychom se měli dočkat premiéry!

Samozřejmě bude možné přijet do Trutnova již v pátek večer, kdy bude možné na dráze trénovat a pak přespat přímo v hale. Snažíme se zajistit dřívější vstup do haly, aby byl páteční večer plný pohodového ježdění!

V sobotu 17. prosince se sice bude závodit, ale možná si více užijeme společného setkání ve vánoční atmosféře. Pokud chcete být součástí RC Vánoc, neměli byste v Trutnově chybět!

Přihlášky a další informace na RCA Trutnov.

Veselé Vánoce!