Novinky od YOKOMO právě na Mibosportu

Michal Bok


<p>
<b>YOKOMO B-MAX4 II a Factory Team 2011</b>
</p>
<p>
B-MAX4 II přichází, navazuje na konstrukčně dokonalý podvozek s menšími vylepšeními nebo spíše tuningem již v rámci stavebnice. Opět bude <!– separe –>dostupný ve dvou variantách a to verzi B-MAX4 II a B-MAX4 II Factory Team 2011. Hlavní novinkou pro obě dvě verze je nová karosérie pro větší zatáčení. Jinak se změny týkají pouze verze Factory Team 2011. Na Mistrovství Světa ve Finsku tento rok pojedou s novinkou Naoto Matsukura (dvojnásobný Mistr Světa 1/12), Yannic Pruemper, Michal Bok a Tom Yardy.
</p>
<p>
B-MAX4 II novinka oproti starší verzi
</p>
<p>
&#8226;nová karoserie
</p>
<p>
B-MAX4 II Factory Team 2011 novinky oproti starší verzi
</p>
<p>
&#8226;nová karoserie
</p>
<p>
&#8226;lipo šasí s otvorem pro lepší chlazení motoru
</p>
<p>
&#8226;držák motoru pro větší převod
</p>
<p>
&#8226;karbidové kuličky do diferenciálu
</p>
<p>
&#8226;odlehčené unašeče diferenciálu
</p>
<p>
&#8226;nové kardany
</p>
<p>
&#8226;imbusové šrouby
</p>
<p>
Cena nové veze bude totožná jako cena té starší. K starším osvědčeným verzím úspěšného podvozku budem nyní dodávat jako bonus i novou karoserii. Kvůli zemětřesení jsou první dodávky odloženy na neurčito.
</p>

<p>
<b>YOKOMO BD5WR Limitovaná edice</b>
</p>
<p>
Dosud nabízený podvozek Yokomo BD5WR je limitovaná edice podvozku, který obsahuje jak kobercové, tak i asfaltové šasí a planetový i kuličkový diferenciál. To vše u nejúspěšnějšího podvozku posledního více než roku za cenu jen 14 990,- Kč. Získejte poslední kusy limitované edice podvozku za tak skvělou cenu.
</p>
<p>
Na kobercový povrch pak zůstane verze BD5W a na konci tohoto měsíce vyjde verze podvozku na asfalt a to BD5WX. Obě dvě verze podvozku můžete mít ještě v posledních kusech limitované edice BD5WR. Verze BD5W a BD5WX budou dostupné přibližně za cenu 13 990,- Kč, proto využijte limitované edice.
</p>

<p>
Podrobné info a cenovou nabídku najdete na stránce <a href=“http://www.mibosport.com/mibosport“target=“_blank“>MIBOSPORT</a
</p>