Distribuce dílů pro závody formulí na Moravě

Luděk Aschenbrenner


<p>
Vzhledem k tomu, že formule jezdí stále více lidí a že zásobování náhradními díly je vesměs individuální záležitosti a řada věcí je hůře dostupná, dohodli jsme se <!– separe –>s Petrem Nesládkem ze Zlína že bude mít na závodech k dispozici základní sortiment dílů na formule 3Racing. Dále bude mít k dispozici také převody pro formule a to i pro modely Tamiya. Skladem bude také kompletní sortiment převodů, tedy pastorky a nové spurgeary (viz předchozí příspěvek).
</p>
<p>
Připravujeme také výrobu replik některých dílů pro formule F103 a F104. Půjde zejména o plata, závěsy zadní nápravy ale podle potřeby i o jiné díly, které bude možno realizovat na našich technologiích. Je tedy také možno na mne či na Petra Nesládka adresovat poptávky a objednávky formulových komponentů, které nejsou nyní v běžné nabídce e-shopu a které by byly následně připraveny na závodech.
</p>
<p>
Rovněž je možno tímto způsobem poptávat díly na Pancar podvozky jejichž výroba se bude v souvislosti s uvolněním pravidel některých populárních závodních seriálů rozšiřovat tak abychom vyšli co nejvíce vstříc zájemcům o 2WD modely.
</p>
<p>
V této souvislosti bude také v brzké době inovován a následně uveden do výroby a do prodeje konverzní kit umožňující přestavbu formule 3Racing na podvozek GT. Více info o tomto projektu najdete <a href=“http://alsracing.net/?p=1001″ target=“_blank“>ZDE</a>
</p>