Krakonošova 24h – start v sobotu, info dnes

Zdeněk Beneš


<p>
Jak mnozí víte, blíží se start prvního ročníku vytrvalostního závodu na 24hodin Krakonošova čtyřiadvacetihodinovka. Samotný závod začíná až v <!– separe –>sobotu ve 13 hodin a vy ho budete moci sledovat obrazem i časy online na internetu! Již dnes ale začalo představování týmů, které se závodu účastní.
</p>
<p>
První ročník vytrvalostního závodu na 24 hodin na koberci bude mít svojí premiéru, jak se patří. Mušketýrský výkon týmů budou povzbuzovat i děvčata, a to nejen před startem!
</p>
<p>
Dnes se nám totiž podařilo získat &#8222;okřídlené&#8220; holky z RedBull týmu, které se na nás přijedou podívat v sobotu večer a jistě nám pomohou udržet koncentraci před nekonečně dlouhou nocí!
</p>
<p>
Před samotným startem bude připraveno i vystoupení mažoretek, takže o zábavu opravdu nebude nouze. Po celou sobotu pak v hale budou přítomni i modeláři z RC Truck klubu Hradec Králové, kteří mají v plánu prezentovat své modely kamionů a stavební techniky. Nebude chybět ani funkční tank 1/7 a další vojenská technika a možná přijede i auto na expedici. Kromě samotného závodu, jež bude probíhat na kobercové dráze se &#8222;zadohraby&#8220; a všichni určitě pojedou co to půjde, bude i o zábavu v depu postaráno!
</p>
<p>
Premiérový ročník Krakonošovi 24hodinovky začíná v sobotu ve 13 hodin. Týmy se ale do místa dění začnou sjíždět již v zítra večer.
</p>
<p>
U všeho podstatného budete s námi! Bude totiž k dispozici online kamera zabírající většinu plochy haly a online časomíra dostupná na webu! (tedy, pokud to vše klapne, jak jinak&#8230;)
</p>
<p>
Pro jednotlivé představování týmů navštivte stránky portálu <a href=“http://www.rcmagazine.cz“ target=“_blank“>RC Magazine</a> , kde se po celý nadcházející víkend budou objevovat nejčerstvější informace z této bláznivé akce.
</p>