ALS Racing informuje o možnosti akcí na Liberecku

Luděk Aschenbrenner


<p>
Přestože moje parketa je spíše zaměřená na malé modely dovoluji si informovat o nové aktivitě bývalých pravidelných účastníků osmnáctinových závodů ve Vísce.
</p>
<p>
Petr Culka a další z původních <!– separe –>osmnáctinářů získali prostory, koberec a po přestupu k větším modelům připravili nový projekt on-road závodů v Rychnově u Jablonce nad Nisou. Místo je velmi dobře dostupné z dálnice Praha Liberec a tak věřím že se klukům podaří přilákat jak některé ostřílené boce tak ty kteří teprve uvažují nad vstupem do závodního RC světa.
</p>
<p>
Vzhledem k tomu že z Jablonce a Liberce je to na všechny zavedené populární seriály minimálně 100km a v místním okolí se nachází nezanedbatelný počet zájemců o Rc modelařinu uvidíme jak se nový projekt, který startuje prvním závodem 19-tého února prosadí. Více informací je na webu pořadatelů <a href=“http://www.rccarjbc.wz.cz/“ target=“_blank“>RCA Jablonec nad Nisou</a>. Přihlásit se do závodu můžete přímo <a href=“http://www.rccarjbc.wz.cz/prihlasky.php“ target=“_blank“>ZDE</a>.
</p>
<p>
Startovní listinu aktuálně přihlášených je možno shlédnout <a href=“http://www.rccarjbc.wz.cz/startovni_listina.php“ target=“_blank“>ZDE</a>.
</p>